BOKA BUMS!

Du bokar enklast genom att ringa eller mejla till oss. Det går bra att kontakta oss 7 dagar i veckan alla veckans timmar. Vi svarar dej så snart vi kan.

0707 68 99 98

Allra snabbast får du svar om du skickar ett sms, det kan vi läsa även när vi står så till att vi inte kan svara. Eller mejla till:

boka@susannas.se


PRISER

Det är underbart med en egen herrgård med både bubbelpool, butik, braskaminer och privat sjö. Med kajaker, pingisbord och en egen lada för sportaktiviteter. 

Men vad kostar kalaset?

MINDRE SÄLLSKAP >12 PERSONER

900-1 200 SEK per person och natt.

Priset är beräknat på åtta personer som bor i dubbelrum och stannar två nätter. Eftersom ni alltid är ensamma om herrgården ökar priset per person om ni istället är 4 eller sex personer som bokar.


STÖRRE SÄLLSKAP 18-20 PERSONER

700 SEK per person och natt

Vi har nio sovrum, sex dubbelrum och tre trebäddsrum. Vilket ger 21 fasta sovplatser. När ni bokar betalar ni grundpriset per natt som är 11 400 SEK för 12 personer. Sen tillkommer 300 SEK per extra person och 140 SEK för lakan. Är ni 20 personer blir kostnaden för en helg: 11400*2+(300*8)+(140*20)=700 SEK per person och natt.


Susanna är inte utbildad kock, men 20 år av kärlek till matlagning och brödbak har satt sina spår. Förslag till mSusanna är inte utbildad kock, men 20 år av kärlek till matlagning och brödbak har satt sina spår. Förslag till mumsiga måltider hittar ni i Susannas Guldkorn.umsiga måltider hittar ni i Susannas Guldkorn.

ÖVRIGA ÖNSKEMÅL

Vill ni boka för en längre tid eller kanske ett ännu större sällskap? 

Har ni frågor om våra aktiviteter eller förslag på nya? 

Vill ni inte passa upp på varandra utan bli uppassade av oss andra?

Tveka inte att kontakta oss med förslag och ideer. Vi är glada, flexibla och säger JA lite oftare.


Sommaren & hösten blev fullbokad. tjinga vintern nu!