Är ni lättstörda, eller störiga?

Oavsett vilket så är det himla skönt att helt och hållet rå om sig själva ett par dagar. Här finns inspiration och tips på hur er variant av herrgårdsliv kan se ut.


Starta med att installera er i huset och fortsätt med en rundtur på ägorna! Känn på temperaturen i bubbelpoolen, spana in kajakerna vid bryggan och doppa foten i sjön. Här är skönt att bada från april till oktober, kombinerat med rätt mängd pooltid.


Planera platsen för kvällens middag, blir det verandan närmast sjön, ute på det enorma trädäcket eller inne i den stora salen? En favoritplats för fördrinken är poolen, 38 grader året om.

Showtime

Susanna förvandlar salen till en makalös butik. Fylld av klänningar vackra som tavlor. Med ett glas vin i handen känns det lite som att gå på vernissage, men dessa tavlor kan du hoppa i!

Kanske dags att laga mat och duka, går fort och lätt när man är många som hjälps åt. Kvällen försvinner i ett nafs, får ni slut på samtalsämnen finns roliga sällskapsspel som garanterat ger er mer att prata om. .

Fler dagar - fler aktiviteter

När ni stannar i flera dagar kanske ni vill passa på att göra så mycket ni bara orkar. Eller så orkar ni just bara vara. I Susannas kryddskåp finns ett gäng guldkorn och några små pärlor att välja mellan. En långpromenad över alla broarna i Älvkarleby är nästan ett måste. Nio kilometer, skönt och vackert. Blir ni sugna finns lunch och fikastopp på vägen.